Intrebari frecvente

Ce este CardiOKare?

 

  • CardiOKare este un supliment alimentar conceput special pentru tratarea bolilor cardio-vasculare si este recomandat persoanelor cu hipertensiune arteriala sau cu tromboflebite.

 

Cum functioneaza CardiOKare?

 

  • Plantele din acest produs sunt special alese pentru a imbunatati circulatia sangelui, pentru a scadea colesterolul si trigliceridele si pentru a elimina ateroscleroza. Datorita imbunatatirii circulatiei sangelui, nutrientii si oxigenul vor ajunge mult mai bine la toate organele si acestea vor incepe sa se refaca. Inima va incepe sa lucreze mult mai bine si tensiunea va scadea treptat.

 

De ce CardiOKare este mai bun decat alte produse naturiste?

 

  • CardiOKare este mai eficient decat alte produse pentru ca este facut dupa principiile Medicinii Traditionale Chineze. Formula din acest produs a fost gandita cu scopul de a reface dezechilibrele ce cauzeaza problemele cardiace si formarea aterosclerozei, pentru echilibrarea energetica a organismului si pentru a restabili echilibrul Yin/Yang in intreg organismul.
  • Un produs cum este uleiul de peste are doar rolul de a scadea colesterolul nu si de a reface echilibrul din organism.

 

Cat de repede isi face efectul CardiOKare?

 

  • Efectele produsului se vor  simti dupa 3-5 saptamani deoarecea tensiunea va incepe sa scada putin. Cele mai evidente efecte le puteti obeserva in analizele de sange la 3 luni dupa inceperea tratamentului cu CardiOKare.

 

Cate capsule de CardiOKare se iau pe zi?

 

  • Pentru un adult doza recomandata este de 2 capsule dimineata si 2 capsule seara, cu 30 de minute inainte de masa.

 

Ce dieta se recomanda in timpul tratamentului cu CardiOKare?

 

  • Este recomandat sa se elimine mancarurile grase, carnea de toate felurile, mancarurile picante si cele reci. Este indicat a se consuma multe fructe ce contin vitamina C, ulei de masline presat la rece extra virgin, legume crude, fructe crude, seminte si nuci de toate felurile

 

Se poate administra CardiOKare in paralel cu alte medicamente?

 

  • Obligatoriu trebuie urmat tratamentul cu medicamente prescrise de medic deoarece efectele produsului CardiOKare, desi sunt durabile, isi fac simtita prezenta in timp.
  • Medicamentele alopate prescrise de doctori au rolul de a tine tensiunea sub control sau de a forta subtierea sangelui si au efecte foarte rapide dar de scurta durata.

 

Cat timp trebuie administrat CardiOKare?

 

  • Doctorul chinez care a conceput acest produs recomanda un tratament intre 6 si 9 luni sau pana tensiunea ajunge la 12 cu 8, dupa care nemaifiind necesare alte medicamente.

 

Comanda acum