Testimoniale

Va rugam, pe cat posibil, sa nu sunati persoanele de mai jos, pentru a nu le deranja de la serviciu si a nu le incalca dreptul la intimitate. Am afisat si numarul lor de telefon pentru a demonstra ca aceste persoane chiar exista, iar produsul Cardiokare a facut minuni pentru ei.

 

D. Elena (Medias)
                 

                 "Inainte sa iau Cardiokare aveam tensiunea mult mai mare decat este acum, si aveam foarte desc Aritmie si dureri in piept, eram tot timpul obosita si imi era greu sa ma desplasez. Cardiokare i-au din 5 Aprilie si am o imbunatatire semnificativa, sunt mult mai vioaie, obosesc doar daca fac un efort semnificativ, tensiunea este acum 12.8 iar pulsul este intre 65-75. Inainte sa i-au Cardiokare, atunci cand aveam o criza de aritmie dura mult timp, cateodata chiar toata noaptea, acum dureaza cateva minute si se intampla o data pe saptamana, nu mai des. Sunt foarte multumita de Cardiokare, recomand cu incredere.” 

 

Brici Gheorghe  (sat Masca, jud Arad, 0745308304)

                     "Aveam o tensiune oscilanta pe care nu puteam sub nicio forma sa o tin sub control. Am luat foarte mult timp medicamente de sinteza, care ma si costau foarte mult, dar totusi nu ma simteam bine cu ele. In FORMULA AS am citit despre Cardiokare si m-am gandit ca nu am ce sa pierd daca incerc si un tratament naturist. M-am simtit bine inca de la inceput cu Cardiokare, din primele saptamani, si acum la cateva luni de tratament nu simt ca am tensiune. A fost o ameliorare radicala. Excelent produs pentru tensiune si alte probleme ale inimii."

Mihut Tamara  (Bucuresti)

                     "Am inceput sa iau Cardiokare pentru ca avem un disconfort cardiac si vroiam sa-mi mentin sanatatea inimii, mai ales ca am avut in familie persoane care au avut probleme. Acest produs m-a ajutat sa ma calmez, sa ma linistesc. Am reusit fara sa iau medicamente de sinteza, iar in plus Cardiokare m-a ajutat si sa nu mai am carcei."

Mariana T. (44 ani, Slatina)

                     "Am inceput sa am palpitatii la inima de la un produs de slabit cu cafeina. Am incercat cu medicamente dar nu ma ajuta. Am luat si Cardiokare si mi-e mult mai bine, am scapat de palpitatii. Am folosit 3 luni."

Maria Dumitrache ( 61 ani Baia Borsa, jud Maramures)

                     "Acum un an aveam mari probleme cu tensiunea oscilanta si nu ma simteam prea bine. Analizele mi-au iesit foarte bune dupa 2 luni de Cardiokare. Mi-a scazut colesterolul, tensiunea o am acum 120 cu 70 si mi-a scazut si glicemia.Ma simt mult mai bine acum, nu mai am insomnii si parca nu mai obosesc asa repede. Desi de 3 luni nu am mai continuat tratamentul cu Cardiokare tensiunea nu mi-a mai crescut."

Bogdan Damian (Galati)

                     "Am cumparat CardiOKare pentru tatal meu pentru ca avea dureri mari de cap, cardiopatie ischemica si hipertensiune. Dupa aproximativ o luna de tratament i-au disparut durerile de cap si tensiunea i-a scazut de la 180 cu 100 la 160 cu 90. A spus ca e foarte multumit si ca vrea sa urmeze tratamentul in continuare."

Elena Turdesan (66 ani, sat Castau, jud. Hunedoara)

                       "Am primit Cardiokare de la un nepot de al meu. Inainte aveam tensiunea 16 cu 10 sau 16 cu 9 dar nu luam nici un tratament pentru inima. Dupa doua luni si jumatate de tratamant mi-a luat tensiunea doctorita mea si am avut 12 cu 7. Ma simt foarte bine cu acest produs si il recomand la toata lumea."

Claudia Brumar ( 67 ani, Sibiu)

                   "Eu am probleme cu tensiunea de mai bine de 7 ani de zile. Cateodata dimineata aveam ameteli si intepaturi in piept, iar vara nu prea puteam iesi ziua din casa din cauza caldurii. Tensiunea o aveam 17 cu 9 desi urmam tratamentul medicului cu Tertensif si Betaloc. Dupa 3 luni de tratament cu Cardiokare tensiunea mi-a ajuns la 14 cu 8 la ultima vizita facuta la medicul de familie. Acum nu mai am acele ameteli si intepaturi in piept, si ma simt mai bine decat inainte. Inca mai urmez tratamentul cu Cardiokare si medicamentele de la doctor."

Comanda acum